Dificultate preparare Pateuri cu branza vegetala: Redusa 
Timp de gatire Pateuri cu branza vegetala: 1h 15 min
Pateuri cu branza vegetala cu specific: traditional

Ingrediente Pateuri cu branza vegetala

  • Aluat:
  • 500 gr de faina
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3/4 pahar de apa
  • ptr umplutura
  • 300 gr de branza pe baza de ulei de cocus in stil Vega ca branza galbena
  • 100 gr de masline verzi fara samburi
  • 1 ceapa taiata cuburi
  • putin zaatar
  • putin susan

Mod de preparare Pateuri cu branza vegetala

a. Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam apa pana se formeaza un aluat fraged pe care il lasam sa se odihneasca jumatate de ora.

b. Pregatim umplutura Intr-un bol desfacem branza cu un blender mot -cand este sfaramata, adaugam ceapa si maslinele si de asemenea dam gust cu putin piper si zaatar.

e. Pe o planseta, taiem aluatul in fasii pe care le intindem bine sa fie subtiri, impartim in dreptunghiuri si in fiecare dreptunghi punem 2 lingurite de umplutura, le lipim si le punem pe tava acoperita cu hartie de copt.

f. Le udam cu putin lapte de migdale si le presaram cu susan.

g. Le coacem la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana sunt rumenite.

h. Sunt foarte gustoase caldute, dar si reci.

i. Dupa ce le-am pregatit, in loc de copt, putem sa le prajim in ulei incins.

j. Din resturile de aluat se pot face saratele crocante.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici