Dificultate preparare Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir: Redusa 
Timp de gatire Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir: 30 min
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir cu specific: traditional

Ingrediente Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

  • 300 g calamari mici
  • cateva felii de paine toast
  • forme pentru taiat painea
  • 200 g rosii decojite in sos
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb&nbsp
  • 20 g ghimbir ras
  • 3-4 frunze busuioc
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 100 g dragoste 🙂

Mod de preparare Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

a. Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete.

b. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica.

c. Calim ghimbirul si usturoiul intreg intr-o tigaie cu ulei incins, adaugam apoi calamarii si sotam totul cca.

d. 3 minute la foc iute.

e. Turnam vinul si fierbem pana se evapora.

f. Saram si piperam, adaugam rosiile si fierbem totul 2-3 minute, apoi punem si frunzele de busuioc taiate mare.

g. Taiem feliile de paine cu forme pentru aluat si le dam la cuptor 5 min la 180 grade C (gradatia 6).

h. Asezam cate 2-3 lingurite din aceasta compozitie pe fiecare felie de paine prajita, le punem in cuptorul incins la 180 grade C si le lasam putin sa se incalzeasca.

i. Le scoatem din cuptor, le presaram cu patrunjel tocat si servim imediat.

j. Pofta buna!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici