Dificultate preparare Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat: Medie 
Timp de gatire Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat: 45 min
Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat cu specific: traditional Romania

Ingrediente Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

  • 3-4 cartofi mari
  • cateva bucati de Prosciutto
  • o mana de branza de oaie
  • framantata
  • 1 ou
  • o bucata potrivit de mare de piept de pui afumat
  • sare
  • ulei de masline
  • o lingurita de condimente uscate (cimbrisor
  • oregano
  • piper
  • dafin)

Mod de preparare Cartofi umpluti cu branza si piept de pui afumat

a. Se fierb cartofii in apa cu sare, cca.

b. 13 minute, sa nu fie foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung, in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor.

c. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.

d. Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca.

e. 10-15 minute la foc potrivit sa se rumeneasca usor.

f. Pofta buna!!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici