Dificultate preparare Clatite cu pate si cascaval: Medie 
Timp de gatire Clatite cu pate si cascaval: 1h 20 min
Clatite cu pate si cascaval cu specific: traditional

Ingrediente Clatite cu pate si cascaval

  • Clatite
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
  • 10 linguri faina
  • Umplutura
  • 250 g pate
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 100 g crema de branza
  • 100 g cascaval
  • ardei kapia
  • masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare Clatite cu pate si cascaval

a. Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper.

b. Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min.

c. Ungem o tigaie cu ulei si cand s-a incins, adaugam cate un polonic de compozitie, invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata.

d. Coacem clatita pe ambele parti, scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.

e. Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza, adaugam cascavalul dat prin razatoarea mica, sare, piper dupa gust.

f. Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici.

g. Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans, le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici