Dificultate preparare Oua vopsite cu coaja de ceapa: Redusa 
Timp de gatire Oua vopsite cu coaja de ceapa: 15 min
Oua vopsite cu coaja de ceapa cu specific: traditional

Ingrediente Oua vopsite cu coaja de ceapa

  • 10 oua
  • Coaja de la 7 cepe (eu am pus amestec coaja galbena cu rosie)
  • 2 linguri de otet
  • apa
  • Optional: ulei pentru uns pentru luciul oualor (eu nu am folosit)

Mod de preparare Oua vopsite cu coaja de ceapa

a. Intr-un ceaun am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale, pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, Iar peste oua am pus restul de coaja de ceapa, otetul ci am acoperit cu apa.

b. Cand a inceput sa fiarba, mai lasam 2 minute si stingem focul.

c. Lasam in apa cca.

d. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca.

e. Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou dandu-i luciu dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici