Dificultate preparare Rulada de carne cu sunca si felii de branza: Redusa 
Timp de gatire Rulada de carne cu sunca si felii de branza: 50 min
Rulada de carne cu sunca si felii de branza cu specific: traditional

Ingrediente Rulada de carne cu sunca si felii de branza

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 lg pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii branza topita Delaco
  • masline negre
  • ardei gras rosu

Mod de preparare Rulada de carne cu sunca si felii de branza

a. Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

b. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt.

c. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului sub forma de dreptunghi.

d. Se asaza peste carne, feliile de sunca, iar deasupra, se pun feliile de branza.

e. Se presara masline negre feliate si ardei gras rosu taiat cubulete.

f. Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza carnea pe lungime, apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

g. Se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si este facuta.

h. Se taie putin din ea si se gusta.

i. Daca este gata, se poate scoate din cuptor.

j. Se poate servi atat ca aperitiv, cat si ca fel principal, alaturi de ganitura preferata! Pofta buna!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici