Dificultate preparare Sufleu de brocoli: Medie 
Timp de gatire Sufleu de brocoli: 45 min
Sufleu de brocoli cu specific: traditional Romania

Ingrediente Sufleu de brocoli

  • 250 g brocoli verde
  • 150 g branza de vaci
  • 2-3 oua
  • 1 lg smantana
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • sare&nbsp
  • ulei de masline

Mod de preparare Sufleu de brocoli

a. Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca.

b. 10 minute.

c. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa.

d. Se unge o tava cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de brocoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins, cca.

e. 15-20 minute.

f. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.

g. Pofta buna!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici