Dificultate preparare Ciorba cu carnati de bere: Redusa 
Timp de gatire Ciorba cu carnati de bere: 1h
Ciorba cu carnati de bere cu specific: traditional Romania

Ingrediente Ciorba cu carnati de bere

  • – 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc
  • – 1 ceapa
  • – 1 cartof
  • – 3 linguri de ulei
  • – 250 ml bors
  • – 1 l apa
  • – 1 cub supa de legume
  • – 200 g carnati de bere
  • – sare
  • piper
  • dupa gust (atentie
  • carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • – 3 catei de usturoi
  • – patrunjel verde

Mod de preparare Ciorba cu carnati de bere

a. Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

b. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.

c. Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.

d. Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

e. Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.

f. Se potriveste de sare si piper.

g. Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici