Dificultate preparare Supa crema de legume si ardei copt: Redusa 
Timp de gatire Supa crema de legume si ardei copt: 45 min
Supa crema de legume si ardei copt cu specific: traditional Romania

Ingrediente Supa crema de legume si ardei copt

  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • cateva fire de patrunjel verde
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper dupa gust
  • un strop de ulei de masline&nbsp
  • 2 ardei kapia copti si curatati de samburi si pielita

Mod de preparare Supa crema de legume si ardei copt

a. Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se feliaza, se acopera cu apa si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline.

b. Se scurge si se separa zarzavatul de supa.

c. In cana unde avem zarzavatul fiert, adaugam si fasiile de ardei copt, dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita.

f. Se adauga si un praf de piper daca se doreste.

g. Se serveste cu crutoane si verdeata tocata fin.

h. Pofta buna!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm introduceți numele dumneavoastră aici